Uranus Logo

De totale vrouw

Waarin onderscheidt Secuur acupunctuur zich met andere praktijken? U als vrouw, staat centraal. Ik richt mij puur en alleen op de behandeling van de vrouw, de totale vrouw om precies te zijn. De reden hiervoor is dat u als vrouw dan weet dat u bij mij op het juiste én vooral vertrouwde adres bent. U kunt bij mij alles kwijt en mag er vanuit gaan dat u bij mij altijd een luisterend oor vindt. Geen vraag of probleem is gek. Ik doe mijn best om u zo goed mogelijk verder te helpen en bij te staan.

Het vrouwelijk lichaam heeft behoefte aan een specifieke benadering, uiteraard vanwege een andere anatomie dan het mannelijk lichaam, maar ook door de daar uit voortkomende klachten en aandoeningen. Denk aan klachten tijdens de zwangerschap, moeilijk zwanger kunnen worden, klachten rondom menstruatie of seksualiteit.